4 Plugins per millorar la Velocitat de càrrega de WordPress

18 diciembre, 2015 Wordpress

 

Avui us portem una petita llista de Plugins per a WordPress que t’ajudaran a que la teva web carregui més ràpid.

Afecta el temps de càrrega al nombre de visites?

El temps de carrega és un dels factors més importants a tenir en compte en una web. Si les teves pàgines triguen molt en carregar els visitants poden fugir avorrits d’esperar. I no creguis que aquest temps d’espera és molt llarg, es redueix a poc més d’un segon. Es per això que els cercadors com Google tenen molt en compte la velocitat de carrega dels llocs web a l’hora del posicionament en els resultats de cerca.

Si vols saber quin es el temps de carrega del teu lloc web pot comprovar-ho amb el servei PageSpeed Insights de Google.

Si la teva web està desenvolupada amb WordPress aquí tens alguns Plugins que t’ajudaran a millorar la velocitat de carrega de la teva web.

plugins

Plugins per millorar la velocitat de càrrega de WordPress

 

Lazy Load

Aquest Plugin carrega les imatges de la web únicament quan l’usuari arriba al punt que han de ser visualitzades.

Tot i que no ha estat actualitzat recentment si que continua funcionant a la perfecció pel que es bastant popular entre els usuaris de WordPress.

Per instal·lar-ho simplement descarrega’l de la llista de lugins de WordPress, actva’l i ja el tindràs en funcionament, així de fàcil.

 

 

WP Super Cache

Aquest Plugin s’encarrega de generar arxius html estàtics de cadascuna de les pàgines de la teva wen en WordPress per després servir-los en lloc dels scripts PHP de WordPress.

Pots instal·lar-lo des de la llista de Plugins de WordPress encara que la seva configuració ja suposa una mica més d’atenció. Pots trobar una guia en aquest enllaç: Acelerando WordPress con WP Super Cache

 

WP Super Minify

Minificant el Javascript i CSS amb aquest Plugin veuràs que tot el codi dels teus arxius Javascript i CSS s’han convertit en una sola línia de codi en un únic arxiu més petit que farà que millori notablement la velocitat de carrega de ka web.

La seva instal·lació es molt senzilla, simplement cerca el Plugin a la llista, al igual que els anteriors, instal·la’l, activa’l i el tindràs llest per utilitzar.

 

 

Compress JPEG & PNG images

Un altre truc per millorar la velocitat de carrega de la teva web es comprimir les imatges. Aquest Plugin acompleix amb aquesta tasca. Una vegada instal·lat i activat s’encarregarà de comprimir les imatges JPEG i PNG automàticament al pujar-les a WordPress sense que aquestes perdin qualitat.

Destacar que aquest Plugin es gratuït, tot i que permet fins a 500 compressions sense cap cost. Una vegada superat aquest nombre si volem continuar comprimint haurem de pagar.

Per que funcioni caldrà la clau API que ens enviaran per email una vegada emplenat el formulari amb les nostres dades a la web oficial dels desenvolupadors.

La seva instal·lació és igual que la resta de Plugins.

Pot ser que les imatges que ja tinguis carregades no les comprimeixi en un primer moment, però es fàcil de solucionar. A la llista de medis de WordPress veuràs com ara apareix un botó que indica quines imatges han sigut comprimides i quines no. Per comprimir-les només clica el botó i espera (algunes imatges requeriran diverses compressions).