Presentem nova web

18 diciembre, 2015 Disseny Web, IONE @ca

 

Ens renovem! Tenim nova Web!

Avui us presentem la nostra nova web. Hem estat treballant en l’actualització de la web al llarg de diversos mesos per poder actualitzar-nos a les característiques de disseny, continguts i usabilitat actuals.

Fem un passeig per les diferents seccions:

Amb la navegació s’accedeix més ràpidament a qualsevol dels apartats de la web gràcies al menú desplegable, per a que no et perdis en les seccions.

A la pàgina d’Inici hem volgut fer un petit resum dels serveis que oferim, qui som, com treballem i es clar una mostra dels nostres últims projectes..

La secció serveis mostra un desplegable amb tots els nostres serveis per que puguis accedir ràpidament. En ell trobaràs tota la informació que necessites saber simplificada para que no et perdis.

Després tenim els apartats de Nosaltres i Projectes, per que ens coneguis millor.

La nova secció Bloc a la que ests ara. Aquí anirem publicant temes interesants sobre el mon web, la programació, la seguretat informàtica i qualsevol cosa que ens sembli interessant, curiosa o ens inspiri.

I com no hauria de faltar el nou formulari de Contacte, amb un gran mapa de la localització del nostre local a Sabadell. Així sabràs el camí per venir a veure’ns. T’estarem esperant!

També hem canviat el disseny de la web. Ara amb un estil més modern i simplificat però mantenint la essència corporativa d’IONE Barcelona. A més a més el nou disseny està pesat per que s’adapti a tots els dispositius. Sigui d’on sigui que visitis la nostra web la visualitzaràs correctament gracies al disseny Responsive, tan important avui dia que ens passem la major part del temps navegant a traves dels nostres telèfons mòbils.

Això es tot per el moment. Esperem que la visita a la nova web sigui agradable. Ja sabeu que podeu deixar-nos un comentari amb la vostra opinió, ens seria de gran ajuda!