Una web per al teu nou negoci

18 diciembre, 2015 Disseny Web, IONE @ca, SEO

 

Fa uns anys que vivim a un mon submergit en una crisi econòmica que pareix que no s’acabarà mai. Arran d’aquest problema han sorgit nous models de negoci. Molts d’aquests models es basen en poder treballar des de casa, i el que es millor, del que ens agrada.

 

Tens al cap una idea, un negoci que creus que podria funcionar, la il·lusió de muntar una empresa i dedicar-te a allò que més t’agrada.

 

Saps? Ets un Emprenedor!

 

Moltes són les persones que decideixen començar els seus productes, fets a mà i a casa però per `fer-ho necessitaria l’eina més potent que existeix avui dia: Internet. Tenir un portal web per promocionar el que fas o directament vendre a través d’una botiga online es vital al mon informatitzat en el que vivim.

 

Sabies que moltes de les visites a webs es fan a traves de dispositius mòbils o tauletes?

 

Aquest nombre anirà augmentant en els pròxims anys i les compres a traves del mòbil suposaran una gran quantitat de les vendes de les empreses.

 

El secret bàsic: Responsive, SEO i Xarxes Socials.

Has sentit parlar d’aquests dos primers termes però no saps ben bé el que són… Doncs bé resumidament:

Responsive (Disseny Adaptatiu) es el disseny web que s’adapta a qualsevol tipus de dispositius per a que el visitant pugui veure la pàgina web correctament sense tenir en compte a traves de quin dispositiu estigui navegant.

SEO (Search Engine Optimization) es un procés tècnic pel que s’estructura la pàgina web i el seu contingut per a que quan realitzem una cerca, el cercador el posicioni el més pròxim a als primers resultats.

Bé, ara ja saps més o menys com començar amb el teu nou negoci a Internet.

 

Necessites ajuda? Podem ajudar-te.

 

Fes una ullada als nostres Portals Web. Per començar et recomanem el Portal Institucional, amb un contingut bàsic per donar-te a conèixer i a un preu assequible, o bé el Portal e-Commerce (Botiga Online) si el que vols és vendre els teus productes de forma ràpida i senzilla.

Si veus alguna cosa que t’agradi i creus que et catapultarà a l’èxit ja saps, a IONE estarem encantats de trebajjar amb tu.